Welkom op Klein en Sfeervol Bali

Bali

Authentieke hotels Bali

Op zoek naar het ideale vakantieverblijf op Bali? Klein en Sfeervol.nl selecteerde voor u bijzondere en sfeervolle hotels Bali, op de mooiste plekjes gelegen. U kunt van elk hotel of resort een video bekijken. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

 

Rondreis Bali

Wilt u Bali echt ontdekken? Vraag dan een voorstel voor een rondreis of onze suggesties voor meerdaagse tours aan, die u uitstekend kunt combineren met korter of langer verblijf in één van de kleine en sfeervolle hotels. Kijk hier voor beschrijvingen van de 4-, 6- en 8-daagse tours.

Tips

Rondreis met chauffeur

Wij organiseren uitsluitend individuele rondreizen. Dat betekent dat deze geheel op maat zijn gemaakt. Uw wensen staan centraal. Eén van de belangrijkste pluspunten is dat de transfer van de ene naar de andere accommodatie gaat met een chauffeur/gids. De transfers zijn dan ook vooral een volledige excursie waarbij u de mooiste plekjes krijgt te zien.

 Lees ook onze andere tips.

Alam Sari

Alam Sari

Alam Sari betekent “natuurlijke essentie” en daar is dan ook geen woord te veel aan gezegd bij deze accommodatie! Alam Sari wordt omgeven door prachtige natuur en legt de nadruk op de tropische schoonheid en de Balinese cultuur.

Al vanaf € 61.00 per accommodatie